vrijdag 26 februari 2016

Laatste dag

Isabel is vanavond om 19.56 uur overleden.

Meer informatie volgt binnenkort.

6 opmerkingen:

  1. Ik kende Isabel niet, maar las toch mee op deze site. De afgelopen weken heb ik meegeleefd. Wat een verschrikkelijk nieuws. Gecondoleerd en héél veel sterkte...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geschrokken van het bericht en kon het bijna niet geloven totdat ik jullie weblog las. Verschrikkelijk, en zo verdrietig. Wat heeft ze ervoor gevochten. En jullie uiteraard ook. Een rustgevende gedachte zal zal zijn, dat Isabel nu mag rusten en geen pijn meer heeft. Heel veel sterkte de komende tijd. Groet van mij.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gecondoleerd. Ben er nog van uit mijn doen. Een beetje verwacht, maar toch onverwachts. Je blijft hopen, dat ze opknapt. Helaas mocht het niet zo zijn. De enigste troost nu is, dat ze rust heeft. Wat heeft ze gestreden. Ze was een kanjer. Heel veel sterkte voor jullie en Matthijs en voor familie. xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. gecondoleerd en heel veel sterkte allemaal de komende tijd. Groetjes Arenda Krijger en de rest van de familie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel erg geschrokken, van de advertentie in de krant vanmorgen
    GECONDOLEERD HE. Wat heeft ze gevochten zeg, jullie ook he. IK heb net het blog zitten lezen, wat verschrikkelijk is dit.
    Heel veel sterkte de komende tijd.

    Groetjes Simon en Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoorde via 'n collega van me van het overlijden van Isabel. Isabel's vader, Charley, is externe systeembeheerder bij ons, via hem (en haar vriend Matthijs Mol, met wie ik nog 'n aantal maanden tegelijkertijd op De Sprienke heb gezeten) wist ik dat ze ook op dezelfde school zat. Nogmaals heel veel sterkte toegewenst de komende tijd.

    BeantwoordenVerwijderen