vrijdag 22 januari 2016

Sondevoeding

Vanmorgen, vóórdat de verpleging van de nacht naar huis gaat, belt Cobie even hoe de nacht verlopen is. De verpleegster geeft aan dat ze rustig is geweest. Het laatst gemeten lactaat is verder teruggezakt tot een waarde van 1. Prima nieuws dus.

Charley en Cobie gaan om 11 uur op bezoek. De verpleegster geeft aan, dat vanmorgen even is geprobeerd met wat minder zuurstof, van 45% naar 35%, maar dat was toch nog een wat te grote stap en is terug naar 40% gezet. Dat gaat wel goed.

Sondevoeding 
Als Matthijs, Cobie en Charley om twee naar het bezoek gaan, zien we dat aan de sonde een zak met voeding is gehangen. De verpleegster geeft aan dat dat ze het heel voorzichtig zijn gaan proberen en goed opletten hoe haar darmen er op reageren. Het is een beetje oranje-achtig en Cobie denkt dat het iets met worteltjes is :).
We vernemen dat de Dormicum weer wat wordt afgebouwd, om te zien hoe ze daar op reageert. De zuster vertelt dat ze een klein doorligplekje heeft op de hiel van haar linkervoet. Ze heeft haar voet op een zacht soort kussentje gelegd. Verder horen we dat ze weer goed plast, nu haar katheter is vervangen.

Rond half vier komt Nienke bij ons thuis langs en kookt een lekkere pan soep voor ons.

Bij het bezoek van vanavond sloeg Isabel even haar ogen op, toen Charley tegen haar praatte en haar over haar wang streelde. Ze fronste haar wenkbrauwen een beetje en probeerde haar handen te bewegen. Even later zakte ze weer terug in slaap. Dit heeft ze tijdens dit bezoek nog een paar keer gedaan.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten