woensdag 20 januari 2016

Beetje verbetering

7:00
Vanmorgen rond 7 uur belt Cobie naar het ziekenhuis om te horen hoe Isabel de nacht is doorgekomen. De situatie was niet veranderd. Niet verslechterd, maar ook niet verbeterd.

11:00
Rond kwart voor 11 halen we Matthijs op en gaan we bij Isabel op bezoek. Alleen wij drieën, Matthijs en Nienke mogen bij haar en dan is het ook alleen nog maar 3 keer een half uur bezoektijd der dag. Isabel ligt nog steeds op haar buik. Niet echt een heel prettig gezicht. Over haar ogen zijn doorzichtige kapjes geplakt die voorkomen dat haar ogen zullen uitdrogen. Haar gezicht is wat opgezwollen door het voorover liggen. Vóór het bezoekuur is het zuurstofgehalte van de beademing wat teruggebracht naar 80%. Isabel reageert er goed op.

15:40
Omdat Charley rond half vier al een afspraak had staan bij de oogarts vragen we of Cobie dan ook op die tijd op bezoek kan komen. Dat is geen bezwaar. Ze ligt nog steeds op haar buik en de situatie is nog niet veranderd.

19:00
Voor het bezoek van zeven uur halen we Matthijs ook weer even op. We horen van de verpleegkundige, dat het zuurstofgehalte van de beademing is teruggebracht naar 50% en de druk van de beademing is ook lager gezet. De medicatie voor de spierverslapping en slaapmedicatie zijn ook verlaagd, waardoor Isabel haar ogen een beetje opendoet en een beetje onrustig probeert haar handen te bewegen. We lijken even contact te hebben, maar zij is niet in staat goed te reageren. Voor dat we weg gaan is de slaapmedicatie weer een heel klein beetje opgehoogd waardoor ze wat rustiger wordt.
Charley moet voor akkoord tekenen, dat ze Isabel's handen vastbinden om te voorkomen dat ze per ongeluk de slangen los trekt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten